Logo
Logo
DSA Logistiek denkt met u mee!

Koerier Nodig?

DSA-Logistiek is een koerier gespecialiseerd in spoedtransport. Van eenvoudige koeriersopdrachten tot exclusieve stukken en maatwerk transporten, we nemen het met zorg op ons! Ook kennen wij bijzondere transporten, zoals gekoeld transport en ADR-transport. Zowel nationaal als internationaal.

Vanuit een landelijk logistiek netwerk van koeriers kunnen we met maximaal 45 minuten bij het ophaaladres staan. Overal in Nederland.

De reputatie van onze koeriers is bewezen betrouwbaar. De service van DSA-Logistiek wordt veel geprezen en wordt ondersteund met de modernste communicatiemiddelen voor Easy en realtime informatie over de zending.

Altijd op tijd

Dit is geen uitdaging, maar een belofte. Heeft u een zending die direct bezorgd moet worden? Kies voor ons spoedtransport. Hiermee bent u verzekerd van een supersnelle en betrouwbare levering. Wij bezorgen spoedzendingen in heel Nederland. De goederen worden binnen maximaal 45 minuten geladen en direct naar het bezorgadres gebracht.

Wilt u direct een spoedzending plaatsen? Bel naar 088 205 12 00

DSA-Logistiek vestigingen

DSA is een flexibele samenwerkingsorganisatie op het gebied van koeriersdiensten met een jarenlange ervaring in de koeriersbranche. DSA bestaat uit een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers. Samen treden zij naar buiten als één grote, sterke nationaal & internationaal werkende koeriersdienst met een grote landelijke dekking. Dankzij deze landelijke dekking is het mogelijk al uw transportwensen snel uit te voeren.