Logo
Logo
Spoedrit? Neem contact met ons op

DSA Logistiek Amsterdam

DSA Logistiek rijdt voor opdrachtgevers in de regio Amsterdam tot ver daarbuiten. Bel 088 205 12 40 en onze koerier is binnen de afgesproken tijd aanwezig om het pakket af te halen in de stad Amsterdam en omliggende gemeenten.

Ook koerier voor Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Haarlem, Zaandam

Wij rijden niet alleen voor opdrachtgevers in Amsterdam zelf, maar halen binnen de regio rondom de stad zendingen op binnen de afgesproken tijd. Wij zijn dus ook uw koerier voor Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Haarlem,  Zaanstad en alle andere gemeenten rondom Amsterdam.

Nationaal en Internationaal

Hebt u met spoed een zending te vervoeren van of naar waar ook ter wereld? Dankzij onze vele koeriers in binnen en buitenland zijn wij overal snel ter plaatse! De dienstverlening van DSA Logistiek Amsterdam koeriersdiensten beperkt zich niet alleen tot onze hoofdstad. Voor elk transport probleem hebben wij een passend antwoord! Het enthousiaste en vakkundige team van DSA Logistiek Amsterdam zet de beste prestaties voor u neer. Verantwoord en snel, verzorgen wij nationaal en internationaal voor alle marktsegmenten elk transport op maat.

Contact met DSA Express

Vul onderstaand formulier in of bel 088 205 12 40 voor meer informatie!

 

DSA Express Amsterdam

DSA Express Amsterdam